Contact:
Tel: 0723 229 623
E-mail:office@vladicom.ro

Cine suntem?

S.C. Vladicom Tools SRL este o societate comerciala specializata in constructia de solutii alternative pentru asigurarea curentului electric cu ajutorul generatoarelor de curent cu motor termic.

Sesizand nisa din piata romaneasca si lipsa din mediul online al unui serviciu complet si calificat  in domeniul generatoarelor de curent , am luat decizia de a infiinta in ianuarie 2010 societatea Vladicom Toos SRL  , cu scopul de a promova si in mediul online, pentru un public cat mai larg, serviciile si produsele pe care le ofeream la nivel local de mai multi ani si de a oferi in acest fel  " la pachet " cu produsele comercializate de noi atat Consultanta cat si Servicii complete in domeniul in care activam .

In perioada de cand activam pe piata generatoarelor de curent , am vandut, transportat si montat mii de generatoare de curent cu puteri cuprinse intre 650 VA si 220 KVA, atat catre persoane fizice cat si catre persoane juridice si institutii ale statului.

In momentul de fata comercializam o gama larga de generatoare de curent, pentru care va punem la dispozitie , total Gratuit , urmatoarele servicii :

Consultanta Gratuita in alegerea solutiei corecte !
Transport Gratuit oriunde in Tara , cu livrare din stoc in 24 de ore !
Instalarea si Punerea in Functiune a Generatoarelor de Curent cu automatizare !
Service la nivel national pentru intreaga gama de generatoare de curent  comercilizate !


Ne ocupam de intregul proiect ,de la  achizionare,la instalare si intretinerea ulterioara a unui generator de curent.

In prima faza analizam impreuna cu clientul nostru situatia din teren si discutam toate detaliile, inclusiv legate de bugetul alocat pentru achizitia generatorului de curent, dupa care trecem la partea de ofertare , unde pe baza constatarilor din teren incercam sa gasim solutia optima pentru rezolvarea problemelor. Odata ales generatorul, vom asigura transportul, montajul si punerea in functiue. La finalul montajului asiguram instructaj de utilizare astfel incat respectivul generator de curent sa fie folosit corect.
Odata ce generatorul de curent a fost instalat si pus in functiune, proiectul nostru continua cu intretinerea periodica a acestuia, la solicitarea clientului, a reviziilor periodice atat in perioada de garantie cat si dupa.

Societatea noastra este reprezentata de  personal certificat ANRE (Autoritatea de Reglementare in Domeniul Energiei). Inginerii nostrii au obtinut din partea ANRE certificari 2A si 2B, care le atesta statutul de specialisti in executie cat si in  proiectarea sistemelor electrice.

 

Oferim garantia calitatii lucrarilor noastre atat prin profesionalismul specialistilor, cat si prin calitatea echipamentelor folosite.

Generatoarele de curent
comercializate si montate de noi sunt produse conform cu standardelor ISO9000 si ISO14000, oferind astfel garantia calitatii .


Pentru intrebari ,detalii , sugestii sau pentru consultanta gratuita, va rugam sa ne  contactati!