Contact:
Tel: 0723 229 623
E-mail:office@vladicom.ro

Cum cumpar?


Tot ceea ce trebuie sa faci este sa navighezi printre diferitele categorii de Generatoare de Curent prezente pe site, sa studiezi cu atentie caracteristicile,apoi, trebuie doar sa apesi butonul de comanda, iar sistemul de comanda simplu si intuitiv, te va duce rapid la finalizarea procesului.

Daca nu sti exact care dintre generatoarele de curent pe care le gasesti pe site se potrivesc cel mai bine nevoilor tale, sau ai nevoie de mai multe detalii te rugam sa mergi  la sectiunea „Contact”,unde, poti intra in legatura cu unul dintre specialistii nostrii din cadrul serviciului tehnic ,care iti va oferi consultanta necesara astfel incat sa faci cea mai buna alegere.

Recomandarea nostra este sa ne contactezi cu incredere, astfel incat sa alegem impreuna generatorul de curent care se incadreaza cel mai bine atat in nevoile tehnice ale proiectului tau, cat si in bugetul alocat. Trebuie sa ai in vedere ca un generator de curent electric este destinat unei utilizari indelungate, iar in functie de specificul utilizarii, specialistii nostrii te pot indruma catre o achizitie profitabila.

Livrarea Generatoarelor de Curent poate fi facuta , dupa caz, de catre societatea nostra cat si prin intermediul firmelor de curierat.
Generatoarele de curent electric se livreaza din stoc in maxim 24 de ore de la inregistrarea comenzii .