Contact:
Tel: 0723 229 623
E-mail:office@vladicom.ro

Garantie/Service

 

Generatoare Curent - Garantie

S.C. VLADICOM TOOLS S.R.L. colaboreaza cu un numar mare de service-uri autorizate , pe intreg teritoriul tarii,pentru a fi cat mai aproape de clientii nostri .Echipamentele pe care le comercializeaza ( generatoare de curent cu pornire la sfoara, generatoare de curent cu pornire electrica , generatoare de curent cu pornire automata, etc ) beneficiaza de servicii profesionale de service atat in perioada de garantie cat si pentru perioada post-garantie.

Societatea  VLADICOM  TOOLS S.R.L. acorda garantie conform legislatiei romane (Legea 449/2003, OG21/92 modificata si Legea 296/2004). Generatoarele de curent achizitionate de la S.C. Vladicom Tools S.R.L beneficiaza de garantie pe baza certificatului de garantie si a dovezii de cumparare.Drepturile conferite prin lege consumatorului nu sunt afectate prin garantia oferita. Garantia pentru generatoarele de curent se acorda numai pentru defecte de material sau de fabricatie. 
Perioada de garantie incepe de la data vanzarii si depinde de timpul de utilizare, astfiel :

Toate generatoarele de curent beneficiaza de o perioada de garantie de 24 luni, in cazul achizitionarii de catre persoane fizice si utilizarii caznice, dar nu mai mult de 500 ore de functionare in cazul generatoarelor de curent cu motor termic ce functioneaza la turatia de  3000 rotatii/min sau nu mai mult de 1000 ore de functionare in cazul generatoarelor de curent cu motor termic ce functioneaza la o turatie de 1500 rotatii/minut.
Toate generatoarele de curent beneficiaza de o perioada de garantie de 12 luni, in cazul achizitionarii de catre persoane juridice , dar nu mai mult de 500 ore de functionare in cazul generatoarelor de curent cu motor termic ce functioneaza la turatia de 3000 rotatii/min sau nu mai mult de 1000 ore de functionare in cazul generatoarelor de curent cu motor termic ce functioneaza la o turatie de 1500 rotatii/minut.

Va rugam sa cititi manualele de utilizare a generatoarelor de curent , manuale ce sunt livrate cu generatoarele de curent achizitionate. ATENTIE ! Utilizarea incorecta, realizarea de operatiuni de service de catre persoane neautorizate, intretinerea defectuoasa, folosirea de piese de schimb contrafacute pot conduce la pierderea garantiei. Pentru a beneficia de garantie trebuie sa va prezentati cu urmatoarele acte: certificatul de garantie in original, factura in original, generatorul de curent defect.
Pentru generatoarele de curent cu automatizare ( montate in sistem ) va rugam sa solicitati deplasarea service-ului la locatia unde este montat respectivul generator de curent .
Va rugam sa comunicati defectele pe care le prezinta generatorul de curent operatorilor service.

 

La predarea generatorului de curent, se completeaza o fisa. Va rugam sa comunicati si sa verificati ca toate datele inscrise pe acea fisa sunt corecte, pentru eliminarea eventualelor neclaritati. In cel mai scurt timp, operatorul de service va va contacta pentru a va comunica defectiunile si eventual, costurile reparatiilor. Garantia acopera defectiuni de fabricatie, materiale si manopera. Alte costuri ce pot aparea (de ex. transport ) nu sunt suportate de S.C. VLADICOM TOOLS S.R.L, ci de catre proprietarul generatorului de curent.

Drepturile consumatorului sunt in confomitate cu legea 449/2003 modificata. Termenul de rezolvare al reclamatiilor este de maximum 15 zile calendaristice. Modalitatile de asigurare a garantiei sunt : intretinere - reparare - inlocuire.

Garantia pentru generator se pierde daca:

• Seria si tipul produsului mentionate pe eticheta nu au fost protejate (nu sunt vizibile)

• Produsul a fost demontat de catre personal neautorizat

• Nu sunt completate toate rubricile certificatului de garantie

Service la Nivel National

Pentru a fi tot timpul aproape de clientii nostri,  S.C. VLADICOM TOOLS S.R.L colaboreaza cu o retea de service-uri la nivel national, reusind in acest fel sa asiguram service si mentenanta pentru orice tip de generator de curent comercializat de noi, in cel mai scurt timp posibil .